RUNE BAGGE

Northern Electronics Semantica Kulør Ownlife FastForward

Rune Bagge er DJ og producer og udgav sit første album ”Ingen tak til Systemet” i 2016 og udgav i l’øbet af 2018 og 2019 bl.a.”No Tomorrow” og ”Pink Dreams”. Han har bl.a. spillet i New York og Berlin.

Gaffa skriver om ham: ”Da Bagge udgav Pink Dreams i foråret 2018, var det et markant skifte for den arbejdsomme producer, der i feltet mellem Ingen Tak til Systemet og 2018’s udgivelser var blevet voksen, som musikere bag energisk musik har det for vane. Årets første plade var en meget bevidst flugt fra en gammel stil med en håndfuld meget atmosfæriske stykker med techno. Hvor Pink Dreams er meget drømmende og udfarende er ep'en No Tomorrow mere klaustrofobisk og sveddryppende, som et elegant møde mellem den nye og den gamle Rune Bagge.”

Rune Bagge, der slutter define festival 2019 med et DJ-set, beskrives som et enestående talent på den københavnske technoscene. Hans udgivelser har været ret forskellige. De er alle er præget af en blanding af dysterhed og melankoli, men alligevel er der også tale om musik, der kan danses til.

Rune Bagge is a Danish DJ and producer, who has successfully performed in New York, Berlin and Moscow. He is the last performer at this year’s define-festival and is described as an outstanding talent at the Copenhagen techno scene. His tracks and albums are quite different. They are all a mixture of gloominess and melancholy, but still it is music for dancing.

9.11. 23:30

Mejeriet, Løngang 2, 6400 Sønderborg, Denmark

Entré med éndags- og festivalbillet


Links:
facebook.com/deservenothing