MUSIK + LYRIK

LJUNGGREN (SE)/DE WAAL (DK) + LIDEGAARD (DK)/LØPPENTHIN (DK)

Der er lagt op til en stemningsfuld og sansemættet eftermiddag, når to poetiske forfattere og to nysgerrige musikere akkompagnerer hinanden til årets define koncert på biblioteket. Duoen Gustaf Ljunggren/Emil de Waal fejrer i år 20-års jubilæum. Deres seneste udgivelse ”Gustaf Ljunggren/Emil de Waal” udkom i foråret og er indspillet live uden overdubs på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter.

Liv Sejrbo Lidegaard debuterede med digtsamlingen ”Fælleden” i 2015. Hendes anden og anmelderroste digtsamling, ”Vi er her”, udkom tidligere i år. Digtene tager udgangspunkt i en biltur ned gennem Europa, hvor jeg’et undersøger blandt andet fællesskabet

Lea Marie Løppenthin blev i 2014 shortlistet til den prestigefyldte pris ”Bodil og Jørgen Munch-Christensens debutantpris” for sin første digtsamling ”Nervernes adresse”. I 2016 udkom både ”Panser”, et genreoverskridende værk med afsæt i græsk tragedie, og digtsamlingen ”Marts er bedst”, en digtsamling i lille oplag med håndsyet ryg. Der er en lethed i hendes poetiske skrivestil, og teksterne er fulde af sproglige billeder og originalitet.

Liv Sejrbo Lidegaard
Lea Marie Løppenthin
Lørdag, 10.11. kl. 15.30
Multikulturhuset

Entré med éndags- eller partoutbillet
Enkeltbillet 50 DKK, ved døren

Links:
Liv Sejrbo Lidegaard på gyldendal.dk
lealoeppenthin.com